Ce costume de baie se poarta in 2017

Ce costume de baie se poarta in 2017

Vara inseamna soare, vacanta, plaja, destinatii exotice, mare, dar si costume de baie. Pentru ca este o veritabila vedeta pe plaja, costumul de baie trebuie ales cu grija, sa fie cel mai trendy si cel mai modern.

 

Vrei sa afli care sunt cele mai forte tendinte ale anului 2017 atunci cand vine vorba despre cele mai sexy costume ale anului 2017? In acest caz, esti in locul potrivit.

In program pentru 2017- inepuizabilul imprimeu tropical, imprimeurile tie and dye, cele etnice multicolore, indemodabilele nuante de alb si de negru, costumele de baie intregi sau din doua piese…dar si forme originale si foarte confortabile care te vor ajuta sa fii cea mai sexy dar si cea mai confortabila. Cuvintele de ordine pentru 2017 sunt cu alte cuvinte- sexy, trendy, vesela, dar si glamour.


[AdSense-A]
 

Costumele de baie cu un imprimeu tie and dye

Acest model de costum de baie este fara indoiala cel mai frumos pentru anul 2017. Cele mai frumoase culori in degradeuri iti vor sublima formele si bronzul.

 

Costumele de baie cu un imprimeu tropical

O alta tendinta forte pentru anul 2017 cu frunze de palmier in program sau alte flori exotice. Cu alte cuvinte, te vor urma peste tot doar unde pozitive si vesele.

 

Costumele de baie tribale si etnice

In vara anului 2017 costumele de baie vor fi invadate de motive tribale si etnice inspirate de civilizatiile mexicane, incase, sud-africane si multe altele. Cuvantul de ordine este insa mix and match pentru a obtine cele mai frumoase combinatii de culori.

 

Costumele de baie intregi

Costumul de baie intreg este cel mai frumos in anul 2017. Fie ca il alegi cu motive grafice sau foarte colorat, fie ca il alegi uni sau cu cele mai frumoase detalii, este cel care iti va sublima formele. Cele cu imprimeuri florale sunt cele mai bucolice. Oricum, costumul de baie intreg este o valoare sigura pentru a fi cea mai senzuala.

 

Costumele de baie din doua piese

Sunt cele care revin in forta in fiecare sezon datorita confortului pe care il ofera. Dar in 2017 va trebui sa mizezi pe bikini cu talia inalta pentru a fi cea mai glamour.

 

In ceea ce priveste culorile, nuantele de pastel raman valori sigure pentru costumele de baie, dar si nuantele fluo, de roz, de verde sau de galben. Negrul ramane si el o valoare sigura care arata cel mai bine atunci cand este combinat cu albul.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.