costume de baie cu slip brazilian

Costume de baie cu slip brazilian

Se pare ca modelele de costume de baie cu slip brazilian vor fi cele mai in tendinte in vara anului 2017! Si nu e de mirare. Sunt cele care aduna int-un singur model toate calitatile sau atuurile pentru ca tu sa fii mai frumoasa ca o sirena pe plaja.

Costumele de baie cu slip brazilian sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai glamour si cel mai sexy look. Sunt cele care te vor ajuta sa ai cea mai feminina silueta si care sunt cel mai de pret atu al tau atunci cand vrei sa afisezi cel mai frumos posterior la plaja sau la pisicina.


[AdSense-A]

Dezvaluind o parte din fesele tale, cele mai sexy modele de costume de baie cu slip brazilian sunt cele care te vor ajuta sa ai un posterior de vis. De ce? Pentru ca un slip gen tanga le poate pune cel mai bine in valoare. De ce? Cu cat acoperi fesele mai mult cu atat acestea par mai mari. De ce crezi ca frumoasele brazilience au adoptat acest costum de baie?

Dar mai intai, uita de prejudecati. Costumele de baie cu slip brazilian nu se poarta doar la Rio de Janeiro de catre brazilience pe faimoasa plaja Copacabana. Acesti slipi minusculi, indrazneti si cel mai adesea foarte colorati sunt un veritabil must have al verii.

Bogata varietate de modele demonstreaza faptul ca slipul tanga iubeste atat cele mai frumoase imprimeuri, cat si sobrietatea. Motivele florale, dungile, imprimeurile geometrice, animal print, etnice sau tropicale sunt cele mai frumoase. Dar si modelele de costume de baie cu dantela, cu fundite, cu volanase sau cu franjuri.

Costumele de baie cu slip brazilian sunt exotice, sunt in tendinte, sunt vesele si indaznete pentu ca tu sa atragi toate privirile. Cu ele nu ai cum sa treci neobservata deoarece imbina de minune stilul sexy cu cel elegant si glamour. Sunt combinatia perfecta intre shorty si bikini si cele care te ajuta sa ai un look ireprosabil. Datorita originalitatii si modernismului lor te vei simti cea mai frumoasa. In plus, sunt cele care raspund nevoilor tuturor femeilor de a avea un posterior de vis, divin. Ce ai putea cere mai mult de la un costum de baie?

Vrei deci sa afisezi o silueta de vis pe malul apei? Mizeaza pe cele mai estetice si mai sexy costume de baie cu slip brazilian. Pentru ca vrei sa fii unica si cea mai senzuala pe plaja. Nu-i asa?

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.