Costume de baie intregi

Costume de baie intregi

Costumele de baie intregi sunt mai in voga ca niciodata. Si un lucru e sigur. In anul 2017 costumele de baie integi nu au de ce sa le invidieze pe cele mai sexy costume cu bikini.

Costumele de baie intregi intre eleganta si exotism. Practice si foarte polivalente, acoperind exact ceea ce trebuie, cele mai frumoase modele de costume de baie intregi sunt cele care acopera exact cat trebuie. Cu modele grafice, retro, exotice, moderne sau foarte sic, costumele de baie intregi sunt cele care iti vor sublima formele si care te vor ajuta sa fii cea mai increzatoare.

Seducatoare, indraznete si elegante, costumele de baie intregi sunt cele mai couture modele de costume, aflate cumva intre lenejrie si body, cu cele mai ingrijite detalii si finisaje pentru un confort maxim si cea mai mare libertate de miscare.


[AdSense-A]

Costumele de baie intregi sunt cele mai frumoase atunci cand au motive precum florile, bulinele sau dungile, motive etnice sau detalii foarte bine gandite precum franjurii, paietele, volanasele sau fermoarele.

Si atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase croieli, costumele de baie intregi stiu cum sa fie cele mai originale. Intr-o versiune mai sport, acestea evoca modelele de costume purtate de surferi sau inotatori. Cele cu un model retro au o forma ca de bustiera si push-up, ducandu-ne cu gandul la modelele de costume pin-up ale anilor ’50. Daca ai un stil mai romantic, mizeaza pe costumele de baie intregi cu influente seventies, volanase, flori sau franjuri.

Costumele de baie intregi sunt costumele de baie cameleonice care stiu foarte bine cum sa se adapteze formelor tale si sa iti valorizeze atuurile feminine. In plus, sunt cele care au cele mai rafinate croieli punand in lumina formele feminine. Adica prezinta cel mai savant dozaj intre a disimula si a dezvalui anumite parti ale corpului.

Sobre, elegante, mai sporty, mai sexy sau mai retro, costumele de baie intregi sunt cele care te ajuta sa ai cea mai frumoasa silueta, te ajuta sa fii cea mai sexy si mai feminina pentru a te simti mai ceva ca o sirena pe plaja.

Cu sau fara bretele, cu un decolteu in V sau cu un decolteu mai adanc in spate, costumele de baie intregi sunt cea mai buna idee pentru a fi cea mai frumoasa pe plaja in aceasta vara. Da frau liber imaginatiei si senzualitatii si poarta cele mai hot modele de costume de baie intregi.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.