din ce materiale se fac costumele de baie

Din ce materiale se fac costumele de baie

Atunci cand vrei sa alegi costumul de baie care te va urma intreaga vara la piscina sau la mare, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri pentru a face alegerea perfecta. Trebuie sa tii cont de tendinte, de forma corpului tau, de aspectul estetic, dar nu numai.

Un alt element foarte important de care trebuie sa tii cont este materialul din care se fac costumele de baie. Fiecare tip de material folosit la fabricarea costumelor de baie este imaginat in functie de rezistenta si de confortul sau. Compozitia sa spune multe despre longevitatea si despre aspectul sau. Dar si despre modul in care acesta poate sa fie intretinut.

Lycra de exemplu, este un material care permite o buna elasticitate si o intindere optima. Are si cea mai buna tinuta si este compusa din fibre sintetice precum nylonul sau pliamida. Nylonul si poliamida sunt materiale care rezista foarte bine in fata clorului deci sunt cele mai potrivite pentru persoanele care merg des la piscina.


[AdSense-A]

Un lucru important pe care trebuie sa il stii- in general, costumele de baie nu se fac din bumbac, deoarece acesta este un material absorbant. Din acest motiv, cele mai folsite materiale sunt materialele sintetice. Pe  langa lycra cele mai populare sunt astfel nylonul sau elastanul dar si microfibra.

Oricare ar fi alegerea ta, trebuie sa te asiguri ca materialul costumului de baie vine cu un plus de siguranta si confort. Astfel ca cele compuse din elastan si poliamida sunt cele mai potrivite.

Iar pentru persoanele care vor sa aiba cele mai interesante activitati in mare sau in piscina, materialele precum microfibra sunt cea mai buna alegere.

Dar atunci cand alegi un material pentru costumul de baie, trebuie sa tii cont si de culoarea sau de motivele acestuia.

  • pentru persoanele mai slabe, materialele cu imprimeuri, cu suprafete stralucitoare, flashy sau cu strasuri sunt cea mai buna idee pentru a le pune silueta in valoare.
  • cele care au forme mai generoase pot sa aleaga materiale uni si mate deoarece modelele cu imprimeuri dau impresia de mai mult volum cand sunt ude.
  • femeile blonde sau cele brunete cu o piele deschisa la culoare pot miza pe materiale in culori inchise si reci, precum negrul, bleumarinul sau verdele.
  • femeile roscate cu un ten deschis la culoare pot alege materiale in nuante de rosu profund, de verde inchis sau de negru.
  • daca ai parul blond sau brunet si pielea inchisa la culoare, poti alege un material in nuante vesele de vara sau de nude.
Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.